قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

فوت ۳۷ نفر در آسایشگاه کهریزک از ابتدای شیوع کرونا

استاندار تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در آسایشگاه سالمندان کهریزک، از فوت ۳۷ نفر در این آسایشگاه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی‌بندپی، استاندار تهران اعلام کرد: از زمان شیوع کرونا در استان تهران در مرکز نگهداری سالمندان کهریزک ۳۷ نفر از عزیزان بر اثر کرونا فوت شدند.

 

استاندار تهران که در جلسه شورای مواد مخدر استان سخن می‌گفت هم‌چنین در مورد میزان بازپروری معتادان اظهار داشت: بر اساس آمار نگهداری معتادین در مراکز بازپروری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵۱ درصد کاهش داشته و اگر واگذاری مراکز بهاران زودتر از جانب شهرداری اتفاق می‌افتاد شاهد این روند نبودیم.

 

وی در ادامه گفت: در استان تهران به لحاظ آسیبهای اجتماعی یا شیوع بیماری کرونا، وضعیت زرد، سفید و قرمز وجود ندارد؛ چراکه به دلیل پیوستگی و نزدیکی شهرستانهای استان به مرکز شاهد شرایط یکسان از حیث شیوع بیماری در شهرستان‌های استان هستیم.

 

استاندار تهران سپس در مورد وضعیت استان تهران خاطرنشان کرد: اگر در تهران به دلیل شیوع کرونا وضعیت زرد است قطعا همه شهرستانهای استان نیز وضعیت زرد دارند.

 

منبع: ایسنا

کلمات کلیدی: آسایشگاه کهریزک
مطالب مرتبط
ارسال نظر